Roadtrip

 
Heeeej på er. Nu är det bara en ynka dag kvar, sen sticker jag och min sambo till Norge över helgen. Ska bli såå sjukt skönt att komma iväg!! Blir lite som en hälsoroadtrip med härliga joggingturer, backträning och styrketräning ute i den fina naturen och god mat såklart . Och sen ska vi ju självklart pimpla också!
Där kommer vi som vanligt att bo hos kära mormor, men i stugan mittemot hennes hus. Hon bor på en jäkligt stor gård med världens finaste vy. Omringad av spektakulära berg och fin natur. Kan inte bli bättre än så. Liksom närmsta granne bor typ 600 m ifrån henne ( och då är det inte så många som bor just där heller), och närmsta butik ligger 12 km bort. Älskar den frihetskänslan man får när man kommer upp dit. Helt oslagbart :)
 
Dock så kommer det ju såklart att ligga kvar snö och is där och inte se ut såhär som på bilden ovan haha (från i somras när vi badade vid närsmta sjö i iskallt fjällvatten).
Nej, nu måste jag ta och kila. Fullspäckad dag med packning, tvätt, städning, gym, och sen har vi en del saker vi ska handla inför norgeresan. Måste även fixa låtar till min mp3 haha, då det inte finns något internet där. Så här kör vi old school!
 
Fitness, Life, Norway | Fitness, Gym, Hälsa, Norge, Onsdag, Roadtrip, Träning, packning, träningsresa | |
#1 - - Siri |Diabitfit|:

Så härligt det låter! :)

Svar: Men eller huur :D ska bli riktigt skönt! Hoppas du får en mysig Valborg :) kram!
Jensvollen

#2 - - SaraNavjord.se:

Åh vad härligt! :)

Svar: Ja men verkligen! Ska bli så skönt :D
Jensvollen

Upp