En Dag På Stan Med Syster

 
Godmorgon! Igår blev det en runda nere på stan med min systeryster. Hon letade efter en klänning till nyår och jag, jag var mer som hennes svans som bara gick efter haha.. Nej då, jag letade inte efter något specciellt faktiskt. När det kommer till fest och vardagskläder så vet jag knappt vad jag ska ta på mig längre. Även fast jag har huuuur mycket kläder som helst, så vet jag inte längre hur jag ska klä mig haha. Iallafall när det kommer till typ speciella tillfällen som fester osv. Slutar alltid med att jag drar på mig något bekvämt bara. Som träningskläder typ. Liksom när vi firade jul i Ramnäs hade jag på mig en Better Bodies tröja haha! För det är det ända jag kan bäst om.
Jag lever liksom i mina träningskläder om dagarna haha! Är det en livsstil så är det right ;) Borde nog fixa en bloppis snart, så jag blir av med de "vanliga" kläderna som jag ändå inte använder..

Jag fick med mig ett par svarta tights och en concealer iallafall. Alltid något. Hittar aldrig något på mellandagsrean...
Alltså guuuud. Jag längtar något otroligt mycket till jag får visa vår lilla tjej "hemgården" och detta fina landskap som man är uppväxt i (på bilden)! Hon kommer verkligen stormtrivas där uppe.. Lika mycket som jag gör.
Japp, jag saknar Norge hela tiden. Borde fan flytta dit .
 
Allmänt, Fashion, Fitness, Life, Norway | Alaskan Malamute, Aldrigvila, Betterbodies, Fitness, MMSPORTS, Natur bilder, Norge, Nyår, Siberian Husky, Valp | |
#1 - - MALIN:

Vad mysigt! Och vilken fin bild dessutom :) Kram

Svar: Tusen tack fina du :D Kramar!
Jensvollen

#2 - - Yohanna af Skovde:

Träningskläder är ju så sköna :) Tighta jeans är ju sällan det skönae alernativet :)

Svar: Haha precis! Kommer inte ihåg senast jag använde jeans haha. Flera år sedan sist var det iallafall :D
Jensvollen

#3 - - Twiggy Lundberg:

Haha det är alltid på reor man knappt hittar nåt :D Fina bilder!

Svar: Ja men eller hur :D haha. Taack fina :* Kramar
Jensvollen

Upp