ValborgTvå oredigerade bilder, men det bjuder jag på!

Heeej bloggen. I skrivandets stund sitter jag i bilen med min kära pojkvän mot Norge, over the hills and far away typ. Och det känns sjukt bra. Bilresan har gått super, än så länge! 
Kom iväg lite senare än tänkt imorse, då vi blev på gymmet lite längre än vanligt haha. Blev ett grymt benpass och lite biceps. 130 kg i benpressen klarade jag av också. Så det känns hur jäkla fint som helst! Får väl se hur det kommer att gå i backarna i morgon med en träningsvärk och en streckning från helvetet haha..

Istället för att köpa mat påvägen så gjorde jag i ordning lax & ost baguetter till mig och M . Och sen kaffe på det. Så himla mysigt att stanna på någon rastplats påvägen upp vid en sjö och äta mat som man tagit med sig själv.
Ikväll blir det mys i stugan framför brasan och ett glas rött. Hoppas ni får en fin Valborg! Puss 
Fitness, Life, Norway | Norge, Valborg, benpress, fitness, legday, roadtrip | | 3 kommentarer |

Axlar & Mage

 
@Jensvollen
 
Sådärja. Då var axlar och mage avklarat, med ett par tunga jumbosquats som avslutning.
Har precis slängt i mig kyckling och broccoli (ovanligt) och en bcaa drink från Body Science som finns att beställa på MMSports (länk)!
Kan säga att det kändes extra mycket idag att göra squats.
Fy*** vilken träningsvärk jag har i ben och rumpa sen gårdagens benpass när jag mosade 120 kg i benpressen. Den är verkligen total. Imorgonbitti ska jag ta mig an 130 kg i benpress innan vi drar till Norge.
Och jag ska klara minst 4x3 set!
Tror ni jag klarar?

Efter gym och frukost imorgonbitti så går bilen mot Norge somsagt. Så det blir en tidig morgon. Ska försöka hinna göra några tidsinställda inlägg för några dagar framöver så ni har något att läsa medan jag är borta hehe. Men vi kommer garanterat att handla på Idre någon dag, då kan jag ju alltid passa på att uppdatera då också.
Hoppas ni haft en toppen dag, och ni som har tränat, att ni har mosat på utav bara fa-an!
Puss
 
Fitness, Life | Axlar, Better Bodies, Body Science, Dagens mat, Fitness, Gym, MMSPORTS, Styrketräning, bcaa | | 4 kommentarer |

Roadtrip

 
Heeeej på er. Nu är det bara en ynka dag kvar, sen sticker jag och min sambo till Norge över helgen. Ska bli såå sjukt skönt att komma iväg!! Blir lite som en hälsoroadtrip med härliga joggingturer, backträning och styrketräning ute i den fina naturen och god mat såklart . Och sen ska vi ju självklart pimpla också!
Där kommer vi som vanligt att bo hos kära mormor, men i stugan mittemot hennes hus. Hon bor på en jäkligt stor gård med världens finaste vy. Omringad av spektakulära berg och fin natur. Kan inte bli bättre än så. Liksom närmsta granne bor typ 600 m ifrån henne ( och då är det inte så många som bor just där heller), och närmsta butik ligger 12 km bort. Älskar den frihetskänslan man får när man kommer upp dit. Helt oslagbart :)
 
Dock så kommer det ju såklart att ligga kvar snö och is där och inte se ut såhär som på bilden ovan haha (från i somras när vi badade vid närsmta sjö i iskallt fjällvatten).
Nej, nu måste jag ta och kila. Fullspäckad dag med packning, tvätt, städning, gym, och sen har vi en del saker vi ska handla inför norgeresan. Måste även fixa låtar till min mp3 haha, då det inte finns något internet där. Så här kör vi old school!
 
Fitness, Life, Norway | Fitness, Gym, Hälsa, Norge, Onsdag, Roadtrip, Träning, packning, träningsresa | | 2 kommentarer |
Upp