NORWAY HERE WE COME

On The road again då! 
Kom iväg i skaplig tid runt 9, svängde förbi hallsta och hämtade upp mitt kastspö och lite mer fisketillbehör. Kommer ju bli en hel del fiske där uppe as you know, varje dag hoppas jag! Finns fan inge bättre på sommaren - än att sitta i en båt och fiska, omringad av fjäll ;)

Precis varit i Kupolen och shoppat lite, och nu sitter vi i bilen igen. Börjar faktiskt bli lite hungrig nu så får se vart det blir lunch någonstans, kanske på någon fin rastplats om vädret håller.
Ni får gärna följa vår resa på min insta @Jensvollen - Där kommer jag lägga upp bilder så gott det går när jag har teckning och bra mottagning haha . Puss!


| | 6 kommentarer |

MITT ANDRA HEMLAND

Bild 1 - Från Eidfjord förra sommaren. Bild 2 - Stranden hos mormor. (Norge)
 
Men heej snyggingar, allt bra med er? Vet att det var ett bra tag sedan sist jag bloggade, och där tänkte jag nästan säga att det ska bli skärpning med det men icke haha - IMORGON DRAR VI NÄMLIGEN TILL NORGE!!

Så ja, med mig är det hur fint som helst faktiskt - träningen har aldrig gått bättre heller! Förutom att jag dragit på mig en jävla streckning i ljumsken från gårdagens grillfest i Svanå (men blev ett gympass idag ändå för de såklart ;)).. Så blir de när man är tävlingsinriktad! Blev både kubbspel, fotboll och sen Dunkkörragumma med ungarna som var där. Man vart ju verkligen som barn på nytt. Så jäkla kul! Och jag vann ALLA gånger också - så sista gången skulle jag ju såklart också vinna - vilket resulterade i att jag stupade i gruset och skrapade upp halva benet men fortsatte att springa som ingenting haha (kände inget då heller, vilket jag fick sota för idag istället), det var ju bara att kötta liksom. Klart jag skulle vinna, och det gjorde jag också haha :D
Riktigt lyckad kväll med skönt folk!


Och nu till saken.. Köpte en riktig vandringsryggsäck idag, så nu är man fan mer än redo för en vecka i mitt andra hemland Norge för fjällvandring, fisketurer, tältning och massa annat skoj med bae, Frida och Emil. Så jäkla taggad!
Nej, nu ska jag fortsätta att packa. Ni får ha det bäst här, så hörs vi nog imorgon igen! #Älskarnaturen#livet#Motmintoppform#osv
 
Fitness, Life, Norway | FISKETURER, FJÄLLVANDRING, Fitness, Livet, MMSPORTS, Natur bilder, Norge, Roadtrip, SEMESTER, Sommar, Träning | | En kommentar |

SNAPSHOTS FROM MY INSTA

Med jäkligt tunga ben imorse från gårdagens benslakt på gymmet, var det bara att bita ihop och köra milen på cykeln - Men vad gör man inte för morgoncardion liksom ;) Skönt var det efteråt iallafall, as usual.

Resten av dagen har spenderats på Erikslund en sväng, och nu ligger jag och kollar på DH (Desperate Housewives) medan det regnar ute. Får aldrig nog av den serien alltså, även fast jag har sett den säkert 5-6 gånger haha.
Om vädret är med oss så blir det grillat ikväll, och kanske ett glas rött till det. Är det sommar så är det! Ett glas rött då och då är ju bara bra för kroppen - och själen för den delen ;) right!
För mer bilder och uppdatering ---> @jensvollen 😙
| BBQ, Backattack, Body Science, Bodyfitness, Cardio, Dagens Outfit, Disciplin, Fitness, Food, Hälsa, Inspiration, Instagram, Instalately, Jensvollen, Kollage, Legday, Livsstil, MMSPORTS, Mode, Motmintoppform, Sommar | | 7 kommentarer |
Upp