This Is Just The Beginning

 
Igår var det verkligen ingen stilla stund om jag säger så haha. Ett svettigt konditionspass på morgonen, en promenad till syrran, gick i stan i någon timme och strosade runt i butiker, och efter det blev de 1,5 timmas gym på det. En snabb dusch och lite mat, sen iväg igen till Erikslund med Marcus och Frida. Gick där till stängningsdags, sen vidare till Hälla, och sen hem igen haha. Som det ska va alltså!
 
Skön sovmorgon imorse till lite efter 08.00. Duschade och fixade mig på 20 minuter sen drog vi en spontan frukost på ikea. Vilket inte var igår inte . Var ju typ standard för oss förut haha. Men nu var det bra länge sen, så det satt fint faktiskt. Är det ätardag så är det!
Ta sig en pwo snart, sen blir det att tillbringa ett par timmar på Bellevue! Gym och badminton it is. Bästa stället att tilbringa denna regninga lördag på. Eller nej, bästa stället att tilbringa ALLA vakna timmar på ;) 
Hoppas ni får en grym lördag babes, puss!
 
Fashion, Fitness, Life | Better Bodies, Fitness, Gym, Jensvollen, Lördag, MMSPORTS, Mode, Motivation, Shopping, Styrketräning, Träning, bellevue gym, bellevuestadion, helg, ikea, västerås | | 7 kommentarer |
Upp