This Is Just The Beginning

 
Igår var det verkligen ingen stilla stund om jag säger så haha. Ett svettigt konditionspass på morgonen, en promenad till syrran, gick i stan i någon timme och strosade runt i butiker, och efter det blev de 1,5 timmas gym på det. En snabb dusch och lite mat, sen iväg igen till Erikslund med Marcus och Frida. Gick där till stängningsdags, sen vidare till Hälla, och sen hem igen haha. Som det ska va alltså!
 
Skön sovmorgon imorse till lite efter 08.00. Duschade och fixade mig på 20 minuter sen drog vi en spontan frukost på ikea. Vilket inte var igår inte . Var ju typ standard för oss förut haha. Men nu var det bra länge sen, så det satt fint faktiskt. Är det ätardag så är det!
Ta sig en pwo snart, sen blir det att tillbringa ett par timmar på Bellevue! Gym och badminton it is. Bästa stället att tilbringa denna regninga lördag på. Eller nej, bästa stället att tilbringa ALLA vakna timmar på ;) 
Hoppas ni får en grym lördag babes, puss!
 
Fashion, Fitness, Life | Better Bodies, Fitness, Gym, Jensvollen, Lördag, MMSPORTS, Mode, Motivation, Shopping, Styrketräning, Träning, bellevue gym, bellevuestadion, helg, ikea, västerås | | 7 kommentarer |

MORGONCARDIO & FRUKOST

 
GODMORGON FOLKS! Äntligen fredag och snart helg. Underbart!
Alarmet ringde 07.00 imorse, då var det bara att gå upp och köra sin morgoncardio. 11 svettiga, intensiva kilometer blev det! Känslan efteråt är alltid lika härlig. Min fredag började alltså jäkligt bra. Hoppas ni också har fått en grym start på denna fredag :) Tråkigt väder bara... Jag och syrran som ska gå på Rocklunda Marknad senare, får fan hoppas att det slutar blåsa och blir lite sol iallafall!

Ett riktigt skönt benpass igår! Blev dock triceps istället för biceps haha. Så idag är det rygg och Biceps som ska bli redigt slaktade. Fan vad jag längtar!
Nej, ta och fixa sig nudå sen ner på marknaden och kika lite. En fet langos kanske går ner också, we'll see!
 
Fitness, Food, Interior | Fitness, Fredag, Gym, Inredning, MMSPORTS, Mode, ROCKLUNDA MARKNAD, ZINK, bcaa, frukost, morgoncardio | | 4 kommentarer |

TRÄNINGSTOPPAR X3

 
1. Better Bodies 2-layer Grunge Top - HÄR / 2. Better Bodies Fitness V-tee - HÄR /
3. Blonde Destroyer 2nd Gen Top - HÄR /
 
Hej på er! Alltså vilket underbart väder, äntligen! Imorse när jag tog en powerwalk innan frukost kändes det verkligen som sommar. Dum som jag var tog jag ju på mig en tjocktröja och en jacka kallblodig som man är haha, vilket jag fick ångra ganska fort när jag kom ut...
Idag tänkte jag iallafall tipsa er om dessa snygga träningstoppar! Alla kommer från MMSPORTS såklart ;)
Jag skulle verkligen inte tacka nej till att träna i någon av dem. Grymt snygga! Väcker verkligen ha-begär... Eller vad säger ni?
 
Just nu är jag ganska liiite avis på min syster som är påväg till Grönan för att se Jessie J! Men jag hade inte riktigt pengarna till det för tillfället... Så jag får glädja mig åt gymmet istället, vilket är minst lika kul!
Blir att mosa lite ben och biceps idag. Har gått och väntat på det hela dagen, så nu jävlar haha! Puss
 
Fashion, Fitness, Motivation | Better Bodies, Blonde Destroyer, Gym, MMSPORTS, Mode, Tips, Träning, Träningslinnen, legday, motivation | | 2 kommentarer |
Upp