ONE GRAIN OF SAND

Mitt senaste tillskott av träningsplagg har ni här ovan som jag har visat förut. Bara ÄLSKAR denna tröja från MMSports. Ni hittar den HÄR!
 
Hahah, alltså finn ett fel på nedre bilden... Dem där lösnaglarna satt verkligen som sten, och nu har jag bara en kvar som jag inte får bort! Såå jäkla fint :))

Min morgon började i vanlig ordning med lite cardio, 11 km fick det bli. Sen drog vi en sväng till Erikslund, och jag hittade faktiskt lite smått och gott på rean. Men såklart inte ett par jeansshorts som jag egentligen var ute efter. Det är som vanlligt det. När man väl är ute efter något så hittar man inget, men sen när man inte är ute efter något plagg, då hittar man typ ALLT man inte behöver men vill ha haha.

Träningsvärk i mage & axlar har man också från igår. Dock så gör min högra axel faktiskt mer ont..Väldigt ont... Typiskt mig att alltid gå ut för hårt. Så får väl se hur det går på gymmet idag. Kanske får bli ben istället för rygg.
Hoppas ni får en grym dag snyggingar, puss.
 
Fashion, Fitness, Life, Motivation | Cardio, Fitness, Gym, MMSPORTS, Mode, Samarbete, Styrketräning, Torsdag, Träning, blonde hair | |
#1 - - ISA:

Din snygga jäkel alltså! Hoppas din torsdag blir riktigt bra, gillar din energi och inställning! GRYM TJEEEEJ!<3

Svar: Men ååh Taack snygging :D Detsamma till dig! <3
Jensvollen

#2 - - Linn Strömberg:

Men tja snyggooo?!

Svar: DU ÄR SNYGG :*
Jensvollen

#3 - - Isa:

Hallå där, spännande blogg med en spännande tjej. Du är stark och vacker! Skulle du kunna lägga ut en bild utan smink? =) Kram

#4 - - None None:

Vad använder du för kamera till dina bilder? Om man får fråga :) kram

Upp