SMILE IT´S TIME FOR WINE


Men godmorgon, äntligen fredag hörrni. Startar upp denna soliga dag med lite härlig sommarinspo. Nu när värmen finally är här. Det var fan på tiden alltså! Blir alltid på partyhumör när det är fint väder ute haha, vet inte varför. Men vädret gör ju något sjukt mycket för ens humör, right? ;)  Hoppas det håller i sig nu bara, iallafall till midsommar. "Ber till vädergudarna"..
 
Får väl se vad den här dagen har att erbjuda, en powerwalk och ett gympass kommer bli av vilket som. Hoppas bara att den här dagen slutar bättre än igår... Därav den dåliga uppdateringen. Berättar mer om det i ett senare inlägg. Puss fina
 
Fashion, Inspiration | Fitness, Fredags inspiration, Friday, Gym, Hår, Juni, Kollage, Mode, Outfit, Sommar, Tatueringar, inspo, wine | |
#1 - - ISA:

PEPPPPP! så härlig inställning. Jag blev helt brutalt vinsugen igår på dagen när jag gick förbi uteserveringarna. haha! så härligt att känna denna energin ändå! ha en underbar helg fina!

Svar: Men verkligen, såå jäkla najs! Älskar att sitta på uteserveringar på sommaren och ta ett glas rött och bara ha de gött liksom :D haha. Kram bästa du!!
Jensvollen

#2 - - Grodan:

Ha en grym fredag snygging!

Svar: Men taack :D Och shit vad seg jag har blivit på att svara... haha. Kram
Jensvollen

#3 - - Linn Strömberg:

SÅ himla bra väder! Sitter med bikinin på balkongen och bara njuter!

Svar: Men åh vad härligt :D sommaren<33
Jensvollen

#4 - - MALIN:

Vilka härliga bilder!

Svar: Visst är det :D Kramar
Jensvollen

#5 - - Twiggy Lundberg:

Åh här har vi inte fått någon värme än, har gått med jacka hela dagen :(

Svar: Men usssch vad tråkigt :( Hoppas värmen kommer till dig också snart! Kram
Jensvollen

Upp