I Woke Up Like This

 
Skämtosido..
Godmorgon champs. Bjuder på en nytagen facelook.. Kan dock bara inte sluta tänka på att det ser ut som att jag bara har en arm hahah.. Så försök att inte tänk på det nu hörrni, utan fokusera på allt annat istället ;)
Mitt alarm var ställt på 07.30. Då var det bara att piggna till, hälla sig en bcaa drink och upp på cykeln. 10 km blev det som vanligt. Och fyfan vad svettigt det vart. Rann ju floder haha.
 
- Vill ni bränna och bli av med underhudsfettet så är mitt bästa tips att köra cardio (intervaller, powerwalks, kondtionsträning osv) på morgonen innan frukost på tom mage. Men för att inte kroppen ska använda musklerna som bränsle så är det därför viktigt att få i sig aminosyror innan konditionspasset. Då kan te.x en proteinshake eller en bcaa drink vara ett smart val av intag innan ni kör igång. Dels just för att hindra att kropppen bryter ned musklerna och dels för att det ska tas från fettet som energikälla istället. Och självklart beror det också lite på vad ni har ätit kvällen innan.
 
Nej, ta och äta lunch och diska. Sen bär det iväg ner på stan med systeryster som ska få sitt hår fixat. Spännande! Blir sedan upphämtat av Marcus, och då bär det iväg till gymmet för ett köttigt benpass. Hoppas ni får en grym dag, puss!
 
Beauty, Fashion, Fitness | Aminosyror, Bränna fett, Cardio, Face Look, Gym, Legday, MMSPORTS, Mode, Onsdag, Tatueringar, Tips, Träning, diet | |
#1 - - Emma:

Så snygg bild! Härligt med ett sånt träningspass :D

Svar: Tusen tack snygging :D Gud vad glad jag blir! Kramar
Jensvollen

#2 - - Linn Strömberg:

Bra tips! :D Och jävla snygg du är hörruuu

Svar: Kul att höra :D Men tack själv snygging :* kramar
Jensvollen

#3 - - Nathalie Hellquist:

Sweet tips ju, ska anamma detta!! :D

Och fy va galet snygg du är :D

#4 - - ISA:

jäkla snygging! du verkar så grymt cool. Vet du vem du är lite lik? gissa ;)

SVAR; samma här!! får ibland ryck att bara dra och live the dream nånstans där ingen känner mig och börja om heeelt. Men det är lite drastiskt kanske!? ;) kram!

Svar: Men aw tack så sjukt mycket bästa :D Nej ingen aning faktiskt , haha, vem är jag lik? ;)Ja, men varför inte? Bah köra! Man lever ju trots allt bara en gång! Kramar
Jensvollen

#5 - - Sanna Andersson:

shit va snygg du är babe !
En liten fråga, är du utbildad inom träning eller är det bara att du är intresserad och läser på själv ?

Svar: Åh taaack snygging :*
Jag är inte utbildad, men jag har alltid vart sjukt insatt i just träning & hälsa. Har alltid älskat allt som har med träning och kost att göra. Så därför har man också läst på en hel del genom åren haha ;)
Kram
Jensvollen

#6 - - shazi:

otroligt fin, vilken häftig bild

Svar: tusen tack fina :)
Jensvollen

#7 - - Lina - my art & my life:

Så vacker!!

Svar: ååh taack snygging :D
Jensvollen

Upp